Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@19:52:32 GMT

اداره ارزان تر شهر با کمک مردم

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۷۹۴۷۰

اداره ارزان تر شهر با کمک مردم

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران در بازدید از منطقه ۲۱ در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲۱‌ پروژه های خود را به شیوه مشارکتی انجام می دهد،گفت: علاوه بر مشارکت مالی اگر مردم در فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری نیز مشارکت داشته باشند، تهران ارزان تر اداره می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قوانین خوبی داریم که اجرا نمی شوند، گفت: جمع آوری پس آب ها از نکات مهمی است که باید اجرایی شود.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به بحران آب گفت: با وجود تذکرهای فراوان هنوز سیستم آبیاری به شیوه سنتی انجام می شود و امروز یکی از جاذبه های بازدید از منطقه ۲۱ نوآوری در سیستم آبیاری فضای سبز بود.

امانی اظهار داشت: در کشوری مثل ژاپن که دور تا دور آن را آب فرا گرفته است، ۹ بار منابع آبی بازچرخانی می شوند. رویکرد بازچرخانی آب موضوعی است که باید به آن رسیدگی شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه آب چاه سرمایه بین نسلی میلیون ها سال است، گفت: امیدوارم روزی برسد که نگوییم آب چاه بی ارزش است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به وجود معارضین پروژه کمربندی قلعه نو گفت: تملک اراضی از طریق فرآیندهای حقوقی و قضایی در حال انجام است و اجرای پروژه را آغاز کرده ایم.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، امیر حسین آزاد دوار معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در رابطه با اجرای طرح کمربندی قلعه نو اظهار کرد: از حدود ۲ سال پیش طرح احداث کمربندی برای رفع ترافیک قلعه نو مطرح شد و قرار بود فقط مطالعه فنی و اجرای پروژه بر عهده اداره کل راه و شهرسازی باشد و تملک مسیر و اخذ استعلامات و مجوزها بر عهده فرمانداری شهرستان ری باشد اما سپس تمامی این موارد به عهده اداره کل راه و شهرسازی گذاشته شد.

آزاد دوار گفت: فروردین ماه ۱۴۰۲، این پروژه را کلنگ زنی کردیم اما با مشکل عدم توافق مالکان زمین ها مواجه شدیم و پروژه به تاخیر افتاد.

وی ادامه داد: در آیین کلنگ زنی نیز مدیرکل وقت راه و شهرسازی اعلام کرد که اگر مشکلی بابت تملک نباشد اجرای طرح را یک ساله به پایان خواهیم رساند، اما عدم حصول به توافق با مالکان منجر به تعویق پروژه شد.  

آزاد دوار عنوان کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ جلسه با حضور متولیان امر برای رفع این مشکل برگزار شد و در نهایت مقرر گردید که بحث تملک اراضی مسیر پروژه را نیز اداره کل راه و شهرسازی استان تهران انجام دهد لذا از طریق معاونت املاک و حقوقی به این موضوع ورود کردیم.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک ماه مالکان را شناسایی کردیم، افزود: مالکان به سختی توافق می کردند و ناچار شدیم مسیر قضایی را طی کنیم که با همکاری دادستان مراحل قضایی انجام شد و اکنون در حال واریز مبالغ مالکیت مالکان هستیم، تاکنون ۲ قطعه زمین آزاد شده و مجوز ماده ۲۳، استعلامات، مطالعات فنی و اقتصادی، مجوزهای حوزه پدافند غیرعامل و تاییدیه های محیط زیست گرفته شده و عملیات اجرایی پروژه را مجدداً شروع کردیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران بیان کرد: به دلیل طولانی بودن فرایندهای قضایی احتمالاً سرعت انجام کار کُند باشد و عملیات اجرایی به صورت مرحله به مرحله به پیش رود.  

وی تصریح کرد: اگر مشکل معارضین را نداشتیم طرح و اجرای پروژه یک ساله انجام می شد اما با توجه به طی مسیر قضایی ممکن است حدود یک سال و نیم طول بکشد.  

آزاد دوار با اشاره به اینکه اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری برای این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان بود، تصریح کرد: برای اجرا و تملک کل پروژه اعتبار اولیه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است اما پیش بینی می کنیم هزینه ها بیشتر از این نیز خواهد شد و باید این اعتبارات از ظرفیت های ملی و استانی تامین شود.

وی در پایان با اشاره به وضعیت ترافیک مسیر قلعه نو گفت: هر چند که برای احداث کمربندی در این شهر باید خیلی زودتر اقدام می شد ولی به هر حال عملیات اجرایی طرح شروع شده و با تکمیل آن، مشکل سنگینی تردد صبحگاهی و عصرگاهی در این محور رفع خواهد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: طول مسیر با احتساب الحاقیاتی همچون رمپ ها و لوپ ها و همچنین تقاطع عشق آباد چالطرخان در حدود ۴ کیلومتر خواهد بود.

لازم به ذکر است تردد روزانه هزاران خودرو در محور ری ورامین که تنها راه مواصلاتی مردم شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا به پایتخت است، باعث ایجاد ترافیک سنگین و ایستا در محدوده شهر قلعه نو می شود، به منظور رفع این گلوگاه ترافیکی ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲، پروژه کمربندی قلعه نو کلنگ زنی شد و اکنون پس از یک سال، اجرای این طرح پس از طی فرایندهای قضایی و حقوقی مجدداً آغاز شده است. پروژه ای که با احداث آن در شهر قلعه نو در شهرستان ری و محور ری ورامین مقدار قابل توجهی از مشکلات ترافیکی در جنوب شرق استان تهران کاسته خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • سکه و طلا در بازار تهران ارزان تر شد
  • ممانعت از حضور عضو شورای‌شهر در منطقه ۱۷/ شربیانی: این اتفاق رسوایی تاریخی است
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع